Webbyrå Stockholm

Webbyrå Stockholm Webbyrå Stockholm Webbyrå Stockholm Webbyrå Stockholm

Välkommen till Red Onion, din partner för webbdesign och webbutveckling. Vi skapar professionella och användarvänliga webbsidor och applikationer.

Många av våra kunder befinner sig i Stockholm, men i och med digitaliseringens möjligheter har vi också möjlighet att hjälpa kunder över hela landet.

Sedan 2010 har vi arbetat med en mängd olika CMS-system och tekniker såsom Craft, Vue, Shopify och WooCommerce, men ett verktyg som verkligen ligger oss varmt om hjärtat är WordPress.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för alla behov, oavsett om det handlar om en enkel informationswebbsida eller en avancerad e-handelsplattform.

Vi har erfarenhet av att jobba med tillgänglighetsanpassning enligt WCAG-riktlinjerna. Våra webbplatser är responsiva för att fungera på alla skärmstorlekar – från mobila enheter till stationära datorer.

Våra webbplatser är SEO-vänliga (sökmotoroptimerade) och har bra prestanda, vilket leder till en snabbare och bättre användarupplevelse.

Våra kompetenser

Webbutveckling & webbdesign

Webbutveckling & webbdesign< Webbutveckling & webbdesign Webbutveckling & webbdesign Webbutveckling & webbdesign

Front-end utveckling

Vi använder HTML, JavaScript, CSS och SCSS för att skapa snabba, SEO vänliga och tillgängliga webbsidor. Vår erfarenhet av ramverk inkluderar Vue.js och React.js.

Byggverktyg för front-end har en tendens att hela tiden ändras, men för att nämna några verktyg vi använder för närvarande: npm, gulp, babel och webpack.

Backend utveckling

Vi bygger APIn och API integrationer av olika slag.

Vi sköter också integrationer med affärssystem, e-handelslösningar som WooCommerce och Shopify samt betallösningar som Klarna, Stripe och Svea.

På back-end sidan använder vi gärna PHP.

Vår filosofi är att använda de verktyg som är bäst för jobbet. Läs t.ex. om hur vi använde AI för att tolka större mängder data i en skräddarsydd webbapplikation.

Utvecklingsresurs & Support

För kunder med återkommande behov inom webbutveckling kan vi ta rollen som utvecklingsavdelning. Vi hjälper till med digitala projekt och ser till att de lyckas i en takt och på ett sätt som passar kundens verksamhet och budget.

Förutom konsulttjänster erbjuder vi också support så att våra kunder alltid har någon att fråga.

Design

Vi tar fram responsiv, användarvänlig och tillgänglig UI, UX webbdesign och appdesign.

CMS

Vi har erfarenhet av flera CMS som WordPress, Craft och Drupal. Mest expertis har vi inom WordPress.

Vi jobbar också med CMS för webbshoppar och e-handel som WooCommerce och Shopify.