WordPress webbyrå i Uppsala

WordPress webbyrå i Uppsala WordPress webbyrå i Uppsala WordPress webbyrå i Uppsala WordPress webbyrå i Uppsala

Välkommen till Red Onion, en webbyrå i Uppsala som erbjuder tjänster inom webbdesign och webbutveckling. Vi skapar professionella och användarvänliga webbsidor och applikationer.

Vi är WordPress specialister

Sedan 2010 har vi arbetat med en mängd olika tekniker och CMS-system, inklusive Craft, Vue, Shopify och WooCommerce. Vår specialisering ligger dock inom WordPress, där vi är experter på att skapa dynamiska och användarvänliga webbplatser.

Vi har erfarenhet av att arbeta med tillgänglighetsanpassning enligt WCAG-riktlinjerna. Våra responsiva webbplatser fungerar smidigt på alla skärmstorlekar, från mobiler till datorer.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för alla behov, från enkla informationswebbsidor till avancerade e-handelsplattformar och webbshopar.

Vi strävar efter att skapa snabba och SEO-vänliga webbsidor som presterar optimalt för att maximera användarupplevelsen.

Även om vi sitter i Uppsala, och många av våra kunder finns i Stockholm, kan vi tack vare digitaliseringens möjligheter hjälpa kunder från hela landet.

Våra kompetenser

Webbutveckling & webbdesign

Webbutveckling & webbdesign< Webbutveckling & webbdesign Webbutveckling & webbdesign Webbutveckling & webbdesign

Front-end utveckling

Vi använder HTML, JavaScript, CSS och SCSS för att skapa snabba, SEO vänliga och tillgängliga webbsidor. Vår erfarenhet av ramverk inkluderar Vue.js och React.js.

Byggverktyg för front-end har en tendens att hela tiden ändras, men för att nämna några verktyg vi använder för närvarande: npm, gulp, babel och webpack.

Backend utveckling

Vi bygger APIn och API integrationer av olika slag.

Vi sköter också integrationer med affärssystem, e-handelslösningar som WooCommerce och Shopify samt betallösningar som Klarna, Stripe och Svea.

På back-end sidan använder vi gärna PHP.

Vår filosofi är att använda de verktyg som är bäst för jobbet. Läs t.ex. om hur vi använde AI för att tolka större mängder data i en skräddarsydd webbapplikation.

Utvecklingsresurs & Support

För kunder med återkommande behov inom webbutveckling kan vi ta rollen som utvecklingsavdelning. Vi hjälper till med digitala projekt och ser till att de lyckas i en takt och på ett sätt som passar kundens verksamhet och budget.

Förutom konsulttjänster erbjuder vi också support så att våra kunder alltid har någon att fråga.

Design

Vi tar fram responsiv, användarvänlig och tillgänglig UI, UX webbdesign och appdesign.

CMS

Vi har erfarenhet av flera CMS som WordPress, Craft och Drupal. Mest expertis har vi inom WordPress.

Vi jobbar också med CMS för webbshoppar och e-handel som WooCommerce och Shopify.