Red Onion har alltid varit lyhörda och ansträngt sig till det yttersta för att se till att milstolpar nås och projekt genomförs. Det är med glädje som vi rekommenderar Red Onion!

Arnaud & Magnus, grundare av Challengera

I korthet

Den sociala affärsappen

Challengera är specialiserade på att skapa engagemang hos anställda via sin molnbaserade sociala plattform. Framgångarna är baserade på hur deras produkt fokuserar på ”gamification”, gemensamma aktiviteter, underlättande av kommunikation, positiv återkoppling och uppmuntran.

 

Företagets plattform har hjälpt till att stärka organisationer som GE, Atlas Copco, Citroën och The Absolut Company.

 

Challengera bytte namn till internalDesk, och såldes till det brittiska företaget Woodreed 2018.

­www.challengera.com

Vår roll

Vi är hedrade över att stå för både tekniklösningar och design för Challengeras omfattande och intressanta sociala applikation. Eftersom vi varit med från första spadtag är vi fantastiskt stolta över att ha byggt en affärsorienterad social applikation som dagligen gör livet lite gladare för tusentals anställda runt om i världen.

 

Med tanke på omfattningen hos Challengeras kunder är det av yttersta vikt att företaget uppfattas som professionellt i varje aspekt, en utmaning som vi uppskattar.

Ansvarsområden

  • Design
  • Programmering
  • UI & UX
  • Systemarkitektur
  • WordPress integration

Kunden om samarbetet

“Red Onion har både uppfyllt och överträffat våra förväntningar. David & Frida är en riktigt bra ‘combo’ och kombinerar teknisk expertis och konstnärlig smak.”

– Arnaud & Magnus, grundare av Challengera.com

Challengera mobile

Ett verktyg för stora affärer

Challengera screenshot menu Challengera screenshot1

EN STABIL OCH PÅLITLIG LÖSNING

Webbapplikationen fungerar både som som det huvudsakliga kommunikationsverktyget mellan kollegor, men hanterar också företagens interna kommunikation mellan tusentals användare varje dag.

Ett system av den här storleken har samtidigt även stora krav att vara både pålitligt samt lätt att bygga ut och underhålla.

Challengera screenshot menu Challengera calendar overview

RESPONSIV FÖR MOBILER OCH LÄSPLATTOR

Förutom att vara pålitligt och stabilt, måste systemet också vara tillgängligt från alla plattformar och enheter. Webbapplikationen (precis som Challengeras egen hemsida) är helt responsiv, så att användare kan delta i diskussioner och aktiviteter i webbappen via sina mobiltelefoner och läsplattor när de är på språng.

Challengera screenshot menu Challengera screenshot of article

EN HELT SKRÄDDARSYDD LÖSNING

Förutom design och front-end, skapade Red Onion också applikationens omfattande backend system. Applikationen innehåller en avsevärd mängd skräddarsydda funktioner för att tillgodose behoven hos Challengeras kundansvariga, managers och de anställda.

Anpassningsbara emails, bibliotek för uppladdade filer, nyhetsartiklar, privata meddelanden, detaljerad statistik och rapporter är bara några av de tillägg och funktioner som vi skapat för applikationen.