Alltid vänliga, alltid tillgängliga och inte minst mycket snabba när vi behövde hjälp. Resultatet blev precis så bra vi hade hoppats på, och vår kund blev mycket nöjd. Tack!

Jörgen Runeby, To Be Frank

I korthet

Byggconstruct

När våra vännerTo Be Frank erbjöd oss att vara med och utveckla webbsidan till en av de största ägarledda byggföretagen i Uppsala tackade vi självklart ja.

 

­www.byggconstruct.se

Att bygga ett hem

Den nya webbsidan utgör ett solitt verktyg för att visa upp projekt och presentera företagets olika sektioner. Webbsiten bidrar också till att skapa en personlig kontakt med förstagångsbesökare och framtida kunder.

 

Med hjälp av sidans CMS WordPress går det enkelt att hantera och uppdatera nyhetsartiklar såväl som företagsinformation och bildgallerier.

Ansvarsområden

  • Programmering
  • Systemarkitektur
  • WordPress

I detalj

Byggconstruct screenshot projects

Skräddarsytt bildgalleri

Byggconstruct behövde inte bara en inspirerande och imponerade fasad, utan också meningsfulla sätt att föra ut information och publicera mer detaljerade uppgifter om projekt och processer.

För att kunna granska detaljerad information utan att göra det komplicerat att navigera på webbsidan byggde vi ett skräddarsytt bildgalleri. Genom att klicka (eller trycka) på bilderna fälls mer information om projektet ut.

Byggconstruct screenshot2

Från skärm till papper

Går det att få det som ser bra ut på en skärm att även se bra ut på ett A4 papper? Kunden var väldigt nöjd med hur informationen angående deras projekt visades på webbsidan, men behövde ett enkelt sätt att överföra informationen för att kunna lägga in den i rapporter.

För att underlätta för anställda och intressenter gjorde vi det möjligt att exportera informationen om varje projekt som en utskriftsbar PDF fil. Dokumentet skapas enligt en speciell utskriftslayout som är designad att visa projektinformationen från webbsidan i A4 format. Dokumentet kan sedan emailas eller skrivas ut och användas som underlag vid kundmöten eller presentationer.