Jag är mer än glad, såååå vacker. Tack så mycket Red Onion, för det FANTASTISKA arbete ni har åstadkommit!

Ylva Binder, grundare Rhuby Ltd

I korthet

Rhuby LTD

Rhuby är märket på en svensk rabarberlikör. Likören består förutom en bas av vodka, av rabarber odlade i Sörmland, och innehåller inga konstgjorda smakämnen eller tillsatser.

 

Varumärkets grundare, Ylva Binder, är en veteran i branschen och har tidigare bl.a. jobbat med märken som Bacardi, Bombay Sapphire, Hendrick’s and Glenfiddich.

Mål

Rhuby behövde en webbplats med unik design som hjälpte till att befästa varumärkets ledord. Några av dessa är lyx, elegans och inklusivitet. Rhuby ville också gärna lyfta fram företagets engagemang i Rosa Bandet, och ge webbplatsen inslag av shabby-chic trenden. Utmaningen för oss var att skapa en unik webbsida som verkligen lyckas förmedla den känsla företaget vill ingjuta i besökaren.

Ansvarsområden

  • Design
  • Programmering
  • UI & UX
  • System Arkitektur
  • WordPress

I detalj

Outstanding genom att våga stå ut

En okonventionell webbdesign som vågar sticka ut från rådande platta och minimalistiska trender. Teamet bakom Rhuby hade en klar vision om vilken stil de ville ha för sitt varumärke, men gav Red Onion stor kreativ frihet att utforma sidorna. Rhuby.se är en sk. ”one page scrolling website”, en teknik som har blivit mer och mer populär.

 

Det har varit väldigt roligt att göra Rhuby och vi ser fram emot att följa deras utveckling.

Rhuby flying butterflies

Stärka varumärket

Rhuby screenshot

Ökning av varumärkets värde

Den nya hemsidan underlättar företagets marketing och spelar en viktig roll i att förmedla varumärkets budskap till inköpare och konsumenter. Rhuby kan enkelt administrera webbsiten själva via WordPress. Eftersom webbplatsen är responsiv och åtkomlig från både läsplattor och smartphones, har varumärkets tillgänglighet ökat.