Nyhetsbrev

Få artiklar, råd och tips om:

Du kan läsa mer om vår policy och vår hantering av persondata här

Meipso personlighetstest

– Meipso –
testa din personlighet på nätet

av Frida Nyvall

Som utvecklare blir vi ofta tillfrågade att mot delägande förverkliga någons idé om en tjänst eller app. Ett av våra senaste samarbetsprojekt är Meipso, som erbjuder personlighetstester via internet.

Meipso är ett nystartat företag som tillhandahåller nätbaserade personlighetstest. Dessa kan komplettera en arbetssökandes CV, och göra det lättare för både arbetssökande, arbetsgivare och HR personal att hitta rätt.

Det som skiljer Meipsos tester från mängden är att de grundar sig på forskningsresultat sammanställda av en av Sveriges främsta professorer inom området. Kontakta oss gärna om du är nyfikten på och vill veta mer om forskningen bakom testet.

Vågar du ta reda på om din personlighet stämmer med din självuppfattning? Gör testet på meipso.se.

Poängen med Meipso

Även om personlighetstester kan vara underhållande i sig, tas de ofta och med rätta med en nypa salt eller med en större nypa skepticism. Poängen med Meipso är att det på grund av den starka vetenskapliga förankringen inte går att bortse från testets resultat. (Givet att personen som utfört testet inte medvetet har lämnat vilseledande svar.)

Poängen med Meipso är att det på grund av den starka vetenskapliga förankringen inte går att bortse från testets resultat.

Teknik som används

Eftersom vi står för implementationen av tjänsten berättar vi gärna om spännande lösningar och funktionalitet. Några av de tekniska delarna i projektet:

  • Export av de genererade rapporterna i PDF format, som enkelt kan skrivas ut eller skickas tillsammans med CV och personligt brev till arbetsgivaren.
  • Betalningslösning för både kort och faktura.
  • Unika koder som kan genereras av administratörsanvändare och användas istället för betalning.

Testa mig nu!

Testa mig nu!

Tags

Fler inlägg

img

Webbdesign trender 2024

img

Värt att veta om Baseline

img

Webbdesign trender 2023