Nyhetsbrev

Få artiklar, råd och tips om:

Du kan läsa mer om vår policy och vår hantering av persondata här

Red Onion gästar Boagworld Show

Red Onion gästar
Boagworld Show
– att gå från idé till app

av Frida Nyvall

Lyssna på avsnittet om du vill veta vilka de vanligaste fallgroparna är, och hur man bäst undviker att begå de vanligaste misstagen när man försöker förverkliga sin app idé.

Lyssna på avsnittet här (showen är på engelska).

Om sändningen

Boagworld Show är en av de äldsta och mest välkända podcasts inom webbdesign, UI och UX. Showen startade redan 2005, och har idag mellan 7000-8000 lyssnare. Läs gärna vår tidigare recension av podcasten här.

När det stod klart att säsong 18 öppnades för allmänheten beslutade vi oss omedelbart för att bidra.

I korthet (eller TL;DL*)

  • Skriv en detaljerad och noggrann projektspecifikation. Läs mer om vad en projektspecifikation är och varför det är så viktigt i det här blogginlägget. En bra projektspecifikation kommer inte bara att lägga grunden till en bättre app, det underlättar också att hitta potentiella partners för investeringar och för att producera appen.
  • Respektera användarna av applikationen och inse att de kanske inte kommer att vara från samma demografiska bakgrund som du själv. Försök förstå deras synvinkel och sträva efter att göra deras upplevelse av appen så positiv som möjligt.
  • Lita på ditt team. Få ut med mesta från dina medhjälpare eller projektteam genom att lita på dem och utnyttja deras kunskaper. Det finns en anledning till varför du har bjudit in dessa personer för att bidra till att förbättra appen – ta tillvara på dem och låt dem hjälpa dig.

*TL;DL = Too Long Didn’t Listen

Tags

Fler inlägg

img

Webbdesign trender 2024

img

Värt att veta om Baseline

img

Webbdesign trender 2023